توسعه کسبوکار با مدل راندل
با شنیدن موفقیتهای شرکتهای بزرگی مثل اپل، آمازون، گوگل و نتفلیکس این سوال در ذهن ایجاد میشود که چرا و چطور این شرکتها خودشان را به طور چشمگیری از بقیه متمایز میکنند؟ اگر دوست دارید با چنین کسبوکارهایی آشنا شوید که درآمدهای پایدار و پیشبینیپذیر برای خود دست و پا کردهاند، توصیه میکنیم حتما ویدیوی زیر را ببینید.
در این ویدیو مدل «راندل» که توسط این کسبوکارها استفاده میشود، مورد بررسی قرار گرفته است. راندل نوعی مدل کسبوکار است که از ترکیب واژههای «Recurring Revenue» و «Bundle» درست شده و بسیاری از کسبوکارهای موفق بزرگ و کوچک دنیا حتی اگر اصطلاح «راندل» را بر زبان نیاورند، آن را در کسبوکار خود به کار گرفتهاند.
چگونه این گزارش کسبوکار شما را متحول میکند؟
- با آگاهی از این که چرا هزاران کسبوکار در دهه اخیر به سمت مدل راندل رفتهاند
- با اطلاع از نوع کسبوکارهایی که راندل به کارشان میآید و آنهایی که نباید به سمت راندل بروند
- با درک مدل راندل و شناسایی پارامترهای حیاتی و سنجههای مالی آن
- با آشنایی با مزایا و معایب مدل راندل از منظر صاحبان کسبوکار و مشتریان
- با آگاهی از چگونگی عملیاتی ساختن مدل راندل در کسبوکار
در این ویدیو به صورت مختصر و مفید، مدل راندل که یک مدل درآمدی تکرار شونده مبتنی بر اشتراک است، را معرفی کردهایم. مفاهیم «درآمد دورهای» و «مدلهای اشتراکی» و انواع آنها بررسی شده و با پرداختن به معایب و مزایای آنها، به کسبوکارها در راستای گسترش بازار و حفظ مشتری و در نتیجه افزایش سود کمک میکنیم. موارد مهم و حیاتی در اجرایی کردن مدل، و کلیه متریکها و سنجههای آن نیز بیان شده است.
افرادی که در صنایع مختلف به دنبال اطمینان بیشتری برای بازگشت سرمایه هستند، استراتژیستهای سازمانها، کسبوکارهایی که نیاز به شناسایی مدلهای درآمدزایی دارند و همچنین تمامی علاقهمندان به حوزههای بازاریابی فروش و توسعه کسبوکار میتوانند از این ویدیو بهره ببرند. پس چنانچه میخواهید برنامهریزی بهتری برای کسبوکار خود داشته باشید، اگر قصد معرفی محصولات جدید خود را دارید یا میخواهید برای کالاهای کم طرفدار خود مشتری پیدا کنید یا آنکه میانگین ارزش سفارشات خود را بالا ببرید با ما همراه باشید.